Kroket

Først vil jeg sige undskyld fordi jeg i sidste nr. af bladet kom til at  degraderede vores puljevindere i A 2 til et B 2 hold.

Det blev kun til et lige ved og næsten ved de nys afholdte landsmesterskaber. I A 2 for hold var der 5 hold tilmeldt der spilledes alle mod alle. Søren, Jakob, Anna og Hans Chr. opnåede et flot 2 plads med 9 sejre af 16 mulige. Vinderholdet fra Kibæk  var dog suveræne og vandt mesterskabet med 13 point.

I par turneringen B 1 var Anna Og Hans Chr. om muligt endnu tættere på et mesterskab. Her deltog 8 hold fordelt på 2 puljer. Anna og H.C. vandt deres pulje og kom i finalen. Her lignede de længe et vinderhold men måtte til sidst bøje sig for modstanderne fra Hundborg. Lige ved og næsten også stavemæssig.

Heller ikke Søren og Erik kom på sejrspodiet i C 1. Her deltog 9 hold fordelt i 2 puljer. Det blev til et 3. plads i deres 5 holds pulje med samme antal point som nr. 2.

Ingen mesterskaber men flot præsteret af de 3 hold. Et flot sæson for krocket sporten i Hovborg. Årets høst 3 vandrepokaler og 6 diplomer.

Selv om de officielle turneringer er slut er vi ikke gået i hi endnu. Der spilles stadig hygge turneringer den sidste tirsdag hver måned ligesom vi er inviteret til jule krocket i Vorbasse lørdag d. 29 november.

Selv om det er et fredeligt sport kan vi godt trænge til noget nyt blod. Så hvis der er nogen der har lyst til at være med træner vi stadig hver fredag kl. 13,30 hvis da vejret tillader det.

At krocket også er god motion kan dokumenteres ved at jeg under de 4 kampe i Suldrup foretog 13.500 skridt.